Ekipe kluba
MLAĐE PIONIRKE
ŽKK Girl Basket
PIONIRKE
ŽKK Girl Basket
KADETKINJE
ŽKK Girl Basket
JUNIORKE
ŽKK Girl Basket
IGRAČI KLUBA
DIREKTOR
UPRAVA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

O NAMA


ŽKK GIRL BASKET je osnovan 1. oktobra 2005. godine iz velike ljubavi prema deci i košarci sa jedne strane i nezadrživoj potrebi da se znanje prenese na mlađe i time ostavi trag u razvoju njihove ličnosti.
U sezoni 2005/2006 begin_of_the_skype_highlighting              2005/2006      end_of_the_skype_highlighting kada je klub nastao radili samo kao škola košarke i učestvovali u mini basket ligi. U narednoj sezoni 2006/2007 takmičili smo se u kategoriji mlađih pionirki i pionirki, kao i u letnjoj mini basket ligi.
U sezoni 2007/2008 smo se takmičili u kategoriji mlađih pionirki i plasirali se na završni turnir gde smo zauzeli treće mesto.Pionirke su odigrale svoju ligu, a mini basket manifestaciju Rajko Žižić smo završili bez poraza.

CILJ

Cilj ŽKK GIRL BASKETA je da kroz trenažni proces obuči svoje članove košarkaškom veštinom kao i da kroz proces selekcije omogući stvaranje vrhunskih sportista i rezultata. Uključivanjem velikog broja devojčica u trenažni sistem postiže se i generalni cilj, a to je masovnije učešće devojčica u košarci, kao i osmišljavanje njihovog slobodnog vremena, odvraćanje od negativnih uticaja, pružanje prilike za lično iskazivanje kroz kolektiv i socijalni razvoj devojčica kroz druženja, takmičenja, putovanja, kao i druge oblike stvaralaštva.

MISIJA

ŽKK GB je da razvijemo motoričke, funkcionalne i psihološke sposobnosti devojčica, kao i da usavršimo košarku u tehničkom i taktičkom pogledu kod svojih članova.

VIZIJA

ŽKK GB je da kroz sistematsko učenje košarke, moralnih i etičkih kodeksa, pozitivno utičemo na razvoj celokupne ličnosti deteta i postižemo dobre rezultate shodne trenutnom nivou znanja i sposobnosti devojčica. Da u dogledno vreme kroz celokupni trenažni proces stvorimo dobre košarkašice koje će jednog dana zaigrati u Evropi ili nastaviti školovanje u Americi.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.